TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul www.livehotels.ro este un site comercial, proprietate a S.C. SAM&RRR S.R.L.. Prin consultarea informatiilor si utilizarea site-ului in informarea si/sau rezervarea de spatiu de cazare, orice vizitator a acceptat conditiile si termenii ce sunt specificati in detaliu in urmatoarele paragrafe, avand valoarea unei conventii incheiate intre S.C. SAM&RRR S.R.L. (denumita in continuare SAM&RRR), in calitatea sa de detinator si administrator al site-ului si de furnizor al serviciilor informatice, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod informatiile de pe site. Similar, este o conventie incheiata intre S.C. SAM&RRR S.R.L. si orice Proprietar de unitate de cazare, privind modul de inregistrare a informatiilor despre unitatile de cazare. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

1. Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SAM&RRR va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Proprietari. Acestia sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt folosite numai pentru informarea vizitatorilor privind serviciile pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea Proprietarilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a isi crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre SAM&RRR. Proprietarii inteleg si sunt de acord ca informatiile introduse de ei ca proprietari de unitati de cazare sunt prezentate exact asa cum sunt introduse de Proprietari, ordinea implicita fiind data si ora actualizarilor acestor informatii. Ultimele 3 unitati de cazare actualizate vor fi publicate si pe prima pagina. Pentru exercitarea dreptului de stergere a contului si odata cu aceasta si a stergerii tuturor unitatilor de cazare inregistrate, Proprietarii pot face o cerere prin e-mail la adresa office@livehotels.ro.

2. Dreptul de proprietate al informatiilor si materialelor prezentate pe site

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre vizitatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin SAM&RRR si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SAM&RRR si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre SAM&RRR. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. SAM&RRR isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scop, altul decat cel personal, pot fi facute la adresa: office@livehotels.ro. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea SAM&RRR, ci numai raspunderea persoanelor respective.

3. Actualizarea datelor

Fiecare persoana (juridica sau fizica) ce detine si doreste sa fie prezentat cel putin un spatiu de cazare pe site-ul www.livehotels.ro, poate sa se inscrie in lista Proprietarilor ( "Inscriere" ), dupa care vor putea sa intre in pagina de adaugare/actualizare unitate de cazare ( "Actualizare unitate de cazare" ). Pentru toate informatiile transmise prin acel cont al unui Proprietar, responsabilitatea corectitudinii/legalitatii/moralitatii este in totalitate a Propietarului. SAM&RRR, ca proprietar si administrator al site-ului LiveHotels, i-si rezerva dreptul stergerii contului, daca are motive intemeiate, prin nerespectarea acestor responsabilitati.

4. Limitarea raspunderii

SAM&RRR nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. SAM&RRR va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, SAM&RRR nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai SAM&RRR si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SAM&RRR pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, SAM&RRR si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SAM&RRR, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Partenerii SAM&RRR sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SAM&RRR si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor Livehotels.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor Livehotels.ro.

5. Modificarea Termenilor si Conditiilor

SAM&RRR are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile Livehotels.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Livehotels.ro.

6. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Livehotels, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.


©2010 SAM&RRR